V. Kyokushin Diákolimpia

OSU.HU, Mar 14, 2009.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2009. március 14., Szentes: V. Kyokushin Diákolimpia Knock-down Kyokushin Karate Verseny gyermek és serdülő döntő, valamint ifjúsági és junior elődöntő az MTKKSZ (Kyokushin-kan) és a hazai kyokushin karate szervezetek részvételével.

  Indulók:
  Hutter Tamás 4. kyu (junior, -65 kg) III. helyezett
  Püski Péter 8. kyu (serdülő, -65 kg) III. helyezett

  Hutter Tamás kategóriájában tizenegy induló volt, akik egyenes kieséses rendszerben küzdöttek. A sorsolás versenyzőnknek kedvezett, így erőnyerőként mindjárt a nyolc között kezdhetett. Tamás első küzdelmét lendületes, szép munkával, jodan mawashi geri-ért kapott wazaari-val megnyerte, így bejutott a négy közé. Második küzdelmében Tamás már nem tudta korábbi lendületét hozni, és ugyan találat egyik részről sem született, végül bírói döntéssel Tamás ellenfele nyert. Tamás így egy nyert küzdelemmel a harmadik helyen végzett és bronzérmet szerzett.

  Püski Péter kategóriájában öten indultak, szintén egyenes kieséses rendszerben. A sorsolás itt is kedvező volt, Péter is erőnyerőként indult, és a négy között kezdhetett. Sajnos versenyzőnk nem tudta a tőle korábban már megszokott formáját hozni, és ellenfele keményen megszorongatta, majd találatot is be tudott vinni, így Péternek nem sikerült küzdelmet nyernie. Az összesítésben végül Péter a harmadik helyen végzett és bronzérmet szerzett.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg