Kyokushin Karate edzés, Budapest

Tradicionális Kyokushin Karate edzés. Folyamatos tagfelvétel. Verseny felkészítés, edzőtábor, övvizsga lehetőség. Jelentkezés az edzésvezetőnél:

 

Egyéni Oktatás, privát edzés - Kyokushin Karate, Kick-box oktatás, Defendo önvédelem.jpg

Kyokushin Karate? Önvédelem? Kick-box? Bármelyiket elsajátíthatod izgalmas egyéni óráinkon, ahol csak rád figyel az edző.

Lehetőség van személyi edzésekre mindenkinek, akinek elfoglaltsága miatt a klub edzésidők nem (mindig) megfelelőek, és más időpontban (is) edzene, egyéni igények szerint készülne, speciális edzést, felkészülést szeretne, alkalmanként vagy akár hosszabb távon, rendszeresen is.

Minderre lehetőség van személyi edzések keretében hétköznapokon reggel és délelőtt, a klub edzésidőkön kívül.

A személyi edzéseket shihan Horváth János tartja, időpont és díjazás megbeszélés szerint.

További információkért hívd a +36 30 944 5475 telefonszámot, vagy írj a honkyokushin@yahoo.com e-mail címre.

 

 

Szervezet

A Genshitsu Shibu alá tartozó minden karateklub a Honkyokushin világszervezet - Honkyokushin International Karate Organization (HIKO), a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség (MTKKSZ), valamint a Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) bejegyzett tagja.

 

 

 

 

 

Sosai Masutatsu Oyama élete

Ha élt ember, aki az életében legendává vált, akkor az Masutatsu Oyama 10 danos mester volt. Az egész világ ismerte nevét Japántól Brazíliáig, Dél-Afrikától az Egyesült Államokig. Legendássá váltak küzdelmei, elszörnyedve beszéltek a bikák elleni harcairól. Megalkotta a Kyokushin Karatét, azt a harcművészetet, amely a testi erő és a lelki összhang egy szintre emelésével félelmetes küzdőket, nagyszerű harcosokat adott a világnak.

 

 

Dojo Etikett

A Kyokushin Karate alapvető követelménye a Dojo etikett betartása. Ez szabályozza az egymás közötti kapcsolatokat minden Kyokushin Dojoban a karate tradíciói alapján. A Dojo etikett ugyanúgy része a Kyokushin Karaténak, mint az ütések, rúgások. Ha nem tartod be, akkor nem Kyokushint csinálsz. Senki sem kényszerít, hogy a Kyokushin útját járd. Járhatod a saját utad, ha azt jobbnak tartod, de ha a Dojo közösségéhez tartozol, az edzéseket önként vállalod, akkor be kell tartanod az udvariasság szabályait, tisztelned kell a rangban feljebb levőket és minden társadat.

 

 

Dojo Kun

A Dojo Kun az edzőterem esküje. A hét pontjában megtalálható mindaz a karatéhoz szükséges bölcsesség, hozzáállás, erkölcsi érték és alapvető viselkedésforma, ami nélkül nem képzelhető el ez az oktatási rendszer. A karate csak ezen elvek szigorú alkalmazása által lehet erős és egyben igazságos.

 
  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg