V. Kyo Sai MB

OSU.HU, Mar 18, 2006.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2006. március 18., Szentes: V. Kyo Sai felnőtt súlycsoportos Kyokushin Karate Magyar Bajnokság.

  Versenyzőink:

  • Licz László 3. kyu (egyéni ifjúsági) ("A" kat., +80 kg) III. helyezett
  • Szijártó Csaba 3. kyu ("A" kat., -80 kg) -
  • Dr. Ács Tibor 3. kyu ("A" kat., -80 kg) -
  Szijártó Csaba és dr. Ács Tibor kategóriájában összesen 11 fő induló nevezett. Mindkét versenyzőnk előnyerő volt, a nyolc között kezdtek, első küzdelmüket a négy közé jutásért vívták. Csaba a küzdelem során megsérül ellenfele szabálytalan technikájától, így sajnos nem tudta folytatni a küzdelmet. Tibornak sem sikerült ellenfelét legyőznie így sajnos versenyzőink ebben a kategóriában nem jutottak tovább.

  Licz László kategóriájában hárman neveztek, így körmérkőzésen küzdöttek meg a versenyzők. László első ellenfele Paksi Lóránt magyar bajnok volt. László szépen állta a küzdelmet a teljes küzdőidő alatt, de ellenfele egyértelmű fölényét nem tudta behozni. Második ellenfelével már kissé fáradtan állt fel, így sajnos itt sem sikerült találatot elérnie, és ugyan a küzdelem során ellenfele sem szerzett pontot, de végül a bírók László ellenfelét látták jobbnak. László ezzel a harmadik helyezettként végzett és bronzérmet szerzett.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg