Szakosztályvezetői értekezlet

OSU.HU, Oct 21, 2009.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A Honvéd Zrínyi SE vezetősége 2009. november 21-én kibővített vezetői értekezletet tartott, melyen szakosztályunk képviseletében sensei Farkas Tímea 2. dan, szakosztályvezető-helyettes vett részt. A szakosztályok képviselői bemutatták szakosztályuk addigi éves tevékenységét, majd egyesületünk elnöke, Bakó László ny. honv. alezredes úr értékelte az egyesület azévi munkáját. Elnök úr a kezdeti nehézségek ellenére a sporttevékenységet jónak értékelte, javult az adminisztrációs fegyelem, összességében pozitív változásokat tapasztalt.

  Elnök úr nagy örömmel tájékoztatta a vezetőket, hogy a honvéd sportegyesületek országos pontversenyében, melyen 31 honvéd sportegyesület vesz részt, a tavalyi harmadik hely után egyesületünk, a Honvéd Zrínyi SE 2009-ben az első helyen végzett!

  Elnök úr elismerését és köszönetét fejezte ki valamennyi sportolónak és edzőnek, közöttük szakosztályunknak is, akik a különböző versenyeken (többek között a honvéd sportnapon) elért dobogós helyezéseikkel és pontszerző helyeikkel nagyban hozzájárultak a nagyszerű eredmény eléréséhez. Elnök úr reményét fejezte ki, hogy a jövőben is hasonló kiváló eredményeket nyújtanak majd sportolóink.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg