Shibu edzőtábor

OSU.HU, Jun 26, 2011.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2011. június 23. és 26. között tartottuk meg hagyományos nyári edzőtáborunkat, ezúttal Dömsödön, a Soroksári-Duna partján, egy hangulatos faház-üdülőben.

  Az edzőtáborban mintegy harmincöt fő vett részt a shibu klubjaiból. Az edzések a Duna partján is a szokott jó hangulatban zajlottak, a tábor programját közös fürdőzések, bográcsozás, grillezés és fergeteges esti buli színesítette.

  A vasárnapi övvizsgán tizenöten álltak fel vizsgázni. A Honvéd Zrínyi SE Tradicionális Kyokushin Karate Szakosztály tagjai közül sikeres övvizsgát tett: Kazár Natália 1. kyu, Ócsai Márton, Hinsenkamp Hedvig és Méhész Eszter 3. kyu, Lapos Ágnes 4. kyu, Takács Bence 5. kyu, Ulicza Dávid 7. kyu, Csörgő Zsófia, Bukta Attila és Lovas Benedek 9. kyu, valamint Marton Orsolya, Szalay Csongor és Deutsch Norbert 10. kyu övfokozatra. Az övvizsga eredményhirdetését követően shihan Horváth János 5. dan röviden értékelte a tábort.
   

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg