Pécel Kupa országos utánpótlás verseny 2017.

OSU.HU, May 20, 2017.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Pécel Kupa eredmények:
  Lovas Benedek 4. kyu (serdülő fiú +60 kg) II. helyezett
  Müller Máté 9. kyu (gyerek II. fiú -30 kg) V. helyezett

  Müller Máté kategóriájában összesen öt fő indult, és ún. brazil vegyes rendszerben (két alcsoportban, a két csoportgyőztes mérkőzik a kategória győzelemért) folytak a küzdelmek. Máté a másik legkönnyebb versenyzővel mérkőzött a döntőbe jutásért. Máté nagyszerűen küzdött, remekül védte a fejét, végig aktív, harcos volt. Sajnos ellenfele viszont erősebb volt nála, és az erőfölény miatt bírói döntéssel győzött. Máté ugyan dobogós helyezést nem tudott elérni, de szép teljesítményére, harcos küzdeni akarására méltán lehet büszke.

  Lovas Benedek kategóriájában ketten indultak, így a kategória győzelemért folyt a küzdelem. Beni ellenfele szintén zöld öves volt, hasonló súlyban, így két hasonló kvalitású versenyző mérkőzött. Beni sajnos elsősorban a kéztechnikákra koncentrált, pedig az egy-egy mawashi gedanja rendre betalált. A tiszta küzdőidő döntetlennel zárult, hosszabbításra került sor. Beni sem a a tiszta küzdőidőben, sem a hosszabbításban használta ki, hogy ellenfelét combra megfoghatta volna, ellenfele pedig állta Beni ütéseit, és szépen kontrázott. A hosszabbítás végén sem volt találat, de Beni ellenfele technikásabb küzdelmével végül bírói döntéssel nyert.

  Köszönjük versenyzőinknek, hogy vállalták a megmérettetést!
  Köszönjük a szülőknek, hogy támogatják gyermekeik versenyzését!
  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg