Őszi Shibu Szeminárium

OSU.HU, Oct 15, 2009.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2009. november 14-15-én került megtartásra shibunk őszi övvizsga-felkészítő és bo szemináriuma Kiskunfélegyházán, a Hirotori Dojo szervezésében.

  A szeminárium célja volt, hogy a Kyokushin-kan technikai irányvonala mentén minél mélyebb elméleti és gyakorlati ismerteket szerezzünk az egyes technikák, kombinációk, katák, a kata-bunkai gyakorlatok végrehajtásánál, valamint folytassuk a bo-technikák megismerését, gyakorlását. E szeminárium megtartásával kívántuk elősegíteni azt, hogy az övvizsgák rendje fokozatosan közelíthessen a Kyokushin-kan vizsgarendszeréhez, valamint az övvizsga-aspiránsok és minden tagunk részére a célirányos, hatékony felkészülést elősegítő, fontos ismereteket nyújtson.

  Dojo-nkból sensei Horváth János 4. dan vezetésével közel húsz fő vett részt a szemináriumon. Az elméleti ismereteket és gyakorlati képzést nyújtó edzések mellett természetesen jutott idő egy kis hangulatos kikapcsolódásra is a szombat esti közös vacsora és termál-strandi fürdőzés során.

  2009 Őszi Shibu Szeminárium.jpg
   

  Csatolt fájlok:

  #1 OSU.HU, Oct 15, 2009
  Utolsó frissítés dátuma: May 11, 2020

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg