MTKKSZ Nyári Nemzetközi Edzőtábor

OSU.HU, Jul 26, 2005.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2005. július 21. és 26. között került megrendezésre a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség nyári nemzetközi edzőtábora Agárdon, shihan Wakiuchi Tsutomu 6. dan, Olaszországban élő japán mester vezetésével, mintegy százötven fő részvételével.

  A Honvéd Zrínyi SE képviseletében a táborban sensei Horváth János 4. dan, Farkas Tímea 1. kyu, Litauszki Zoltán 3. kyu és Domszky Tamás 3. kyu vett részt. A napi három kemény edzés mellett is a tábor jó hangulatban zajlott, a pihenőidőkben a tóparton strandolásra is volt lehetőség. A július 25-én megtartott övvizsgán közel hatvan fő állt fel vizsgázni a tanulófokozatokra, illetve mesterfokozatra. A vizsga-követelményeket a legtöbben eredményesen teljesítették, és egy fő kapott 2. dan mesterfokozatot. A táborban sikeresen vizsgázott 2. kyu-ra Litauszki Zoltán és Domszky Tamás. A tábort közös vacsora, utána vidám szórakozás zárta.
   

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg