Magyar Bajnokság

OSU.HU, Mar 6, 2011.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2011. március 06., Veszprém: Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a Magyar Karate Szakszövetség Knock Down Kumite és Kata Magyar Bajnoksága 2011.

  Induló:

  Domszky Tamás 1. dan (férfi kata) VI. helyezett

  A férfi kata kategóriában Domszky Tamás képviselte szervezetünket, egyetlen nem shinkyokushinos indulóként vállalva a megmérettetést a magyar bajnokság erős mezőnyében. Tamás az első, kötelező körben a Saifa-t mutatta be jó ritmusban, erőteljes technikákkal. A kapott pontszáma alapján a hetedik helyre került, melyen mindenképpen javítani akart. A második, szabadon választott körben Tamás a Sushi-Ho katát mutatta be az előzőnél magasabb szinten, érett, ugyanakkor lendületes, robbanékony stílusban. A magas szintű bemutatásért jó pontszámot kapott, mellyel még két versenyzőt tudott maga mögé utasítani ebben a körben. Sajnos a legjobb négy közé nem sikerült bekerülnie, és az összesítésben Tamás végül a hatodik helyen végzett. Gratulálunk a Magyar Bajnokságon elért jegyzett helyezéséhez!
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg