Lezajlott a Bushido Kupa

OSU.HU, Oct 31, 2015.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Lezajlott a Bushido Kupa utánpótlás Magyar Bajnokság. A versenyen négy ország (Csehország, Szlovákia, Ausztria és Magyarország) mintegy 400 versenyzője nevezett gyermek, serdülő, ifjúsági és junior korcsoportokban, testvédős és knock-down rendszerben.

  Klubunkat 5 ifjú harcos képviselte gyermek III., gyermek I. és serdülő fiú kategóriákban.

  Sajnos serdülő harcosainknak, Blazsán Gergelynek, Nagy Eriknek és Nagy Márknak nem sikerült küzdelmet nyerniük a népes, -45 kg-os kategóriában.

  Legifjabb versenyzőnk, Müller Máté kategóriája, a -25 kg szintén igen népes volt. Máté remek küzdelemmel a hosszabbításban verte első ellenfelét, így továbbjutott a nyolc közé. A négy közé jutásért már nem sikerült a bavúrt megismételnie, így sajnos kiesett.

  Lovas Benedek gyerek I., +50 kg-os kategóriájában hármas körmérkőzés volt. Beni egyik küzdelmét megnyerve végül a dobogó II. fokára állhatott fel és ezüstérmes lett!
  Köszönjük versenyzőinknek, hogy vállalták a megmérettetést és köszönjük a szülőknek, hogy támogatják gyermekeik versenyzését.

  Következő verseny két hét múlva, november 14-én Vácott, gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt férfi "C" és senior kategóriákban!

  HAJRÁ ZRÍNYI!!
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg