Japánban volt szervezetünk vezetése

OSU.HU, May 4, 2008.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2008. április 24. és május 4. között az MTKKSZ elnöksége és négy versenyzője Japánban vett részt egy kétnapos versenyen, a japán branch chief megbeszélésen, és az azt követő közös edzésen.

  Dojonkból sempai Horváth János 4. dan és sensei Bagi László 3. dan vett részt a rendezvényeken. A kétnapos verseny első napján a 14. Japán óvoda-és általános iskolai verseny, a második napján a 14. Junior verseny, 2. Japán Senior verseny, a 2. A Japán női verseny, valamint 6. Japán Kata Bajnokság került megrendezésre. Dojónk vezetői a második napon bíráskodásukkal segítették a verseny lebonyolítását. Brezovai Botond és Lantos Lehel kategóriájukban 3. helyezést értek el, ami nagyon szép eredmény, hiszen ilyen helyezést még szervezetünkben egy magyar karatéka sem ért el eddig.

  Ez úton is gratulálunk nekik, és edzőjüknek, sempai Brezovai Sándor 4. dan, ország képviselőnek. Sempai Horváth és sensei Bagi további edzéseken vett részt a Honbuban

  2008 Japánban volt szervezetünk vezetése 001.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg