III. Ludovika Viadal

OSU.HU, Apr 7, 2016.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  III. Ludovika Viadal, 2016. április 07.

  Óvári Máté sempai indult felnőtt férfi nagykesztyűs küzdelemben, +90 kg-os súlycsoportban, 2x2 perc küzdőidővel, a tiszta találatok pontozásával. A Ludovika Viadalon a NKE hallgatói (rendőrtiszt- és honvédtiszjelöltek), a Ludovika Zászlóalj állománya, valamint a Honvéd Zrínyi SE tagjai vehettek részt.
  A kategóriában összesen 6 fő nevezett, vegyes rendszerben folyt a küzdelem (2-2-2 fő egyenes kieséses rendszerben a továbbjutásért, a 3 győztes körmérkőzésben a helyezésekért).

  Máté első küzdelmét 16-13 arányú pontozással nyerte, így a helyezésekért küzdhetett.
  Második ellenfele a mezőny legsúlyosabb versenyzője volt (106 kg), Máté nagyon parázs, nagyon szoros küzdelemmel, 19-18 pontaránnyal megverte!
  Máté harmadik küzdelmére már "boksz-sminkben" állt fel, az első menet végére már az orrát is tamponálni kellett. Máté így is keményen állta a sarat, és végül nagyon erős, hajtós küzdelemben marad alul 14-16 arányú pontozással.

  Máté így végül második lett, csak a kategóriagyőztestől kikapva, katonákat és rendőröket maga mögé utasítva!
  Szívből gratulálunk Máténak!

  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!

  2016 III. Ludovika Viadal.jpg
   

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg