II. Zengos Kyos Kupa

OSU.HU, Sep 24, 2017.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    Aki szurkolt kicsi Máténak, az jól szurkolt!!

    A II. Zengós Kyós Kupa eredménye:
    Müller Máté 8. kyu (gyerek II. fiú, könnyűsúly) III. helyezett
    és a legharcosabb fiú versenyző különdíj.

    Máté kategóriájában négyen voltak, körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a versenyzők. Meglepetésünkre 28 kg mérlegelt súllyal a mi harcosunk volt a "legnehezebb" a kategóriában, bár ketten is magasabbak voltak nála. Máté remekül védte a fejét, ennek köszönhetően egyetlen ellenfele sem tudott értékelhető találatot elérni vele szemben. Máté minden küzdelme hosszabbításos, és nagyon harcos, aktív volt.

    Első mérkőzése egy régi ellenfelével volt, aki eddig időnként meg tudta lepni Mátét villámgyors mawashi jodanjaival, de ez ma Máté zárt védekezése miatt "nem jött be". A döntetlennel zárult parázs küzdőidő után a hasonlóan harcos hosszabbításban ellenfelét látták kicsit technikásabbnak a bírók.

    Második ellenfelével is döntetlen volt a küzdelem, a hosszabbításban azonban Máté egyik ütése sajnos felcsúszott, és ellenfelét orrvérzéssel ápolni kellett. Noha a nem szándékos szabálytalanságot a bírók csak chuival büntették, végül ellenfelét hozták ki győztesnek.

    Harmadik ellenfelének Máté már nem akart esélyt adni, és bár itt is hosszabbítás volt, de egyértelműen aktívabb, keményebb küzdelmével Máté nyert.

    Az összesítésben így Máté egy nyert küzdelemmel a harmadik helyen végzett. Máté nagyon kemény, nagyon aktív küzdelmeit a bírói kar a legharcosabb fiú versenyző különdíjjal ismerte el. Ezt a díjat Máté idén a Nyúl Kupa után már másodszor vehette át!

    Köszönjük Máténak a remek helytállást és szép eredményt!
    Köszönet a szülőknek, hogy kitartóan támogatják Máté versenyeztetését!

    SZÉP VOLT ZRÍNYI!!! :-D :-D :-D
    Osu! Timi sensi

    2017 II. Zengos Kyos Kupa 007.jpg
     

    Csatolt fájlok:

    #1 OSU.HU, Sep 24, 2017
    Utolsó frissítés dátuma: Apr 28, 2020
Címkék:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg