Harcművészeti, önvédelmi Nap a Zrínyin

OSU.HU, Mar 30, 2017.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Harcművészeti, önvédelmi Nap a Zrínyin
  2017. március 30-án került megrendezésre a Honvéd Zrínyi SE harcművészeti szakosztályainak részvételével a harcművészeti, önvédelmi nap a hallgatói és dolgozói állomány, és az érdeklődő családtagok részére és aktív részvételével.

  A rendezvény célja, hogy felkeltse az egyetemi hallgatók és dolgozók érdeklődését a Honvéd Zrínyi SE harcművészeti szakosztályai, a harcművészeti stílusok iránt, hogy minél többen vehessék és vegyék igénybe az egyesület kínálta sportolási lehetőségeket. Ez különösen a honvéd hallgatói állomány részére fontos, hiszen a honvéd tisztképzés része az önvédelem és a katonai közelharc, melyhez kiváló alapokat és kiegészítést nyújthatnak az egyesület harcművészeti szakosztályai.

  A résztvevők két helyszínen, délelőtti és délutáni edzésen ismerkedhettek több harcművészeti, önvédelmi stílussal. A III. tornateremben kyokushin karate, defendo, aikido és kesztyűs K-1 stílusú edzések, a vívóteremben sambo és ju-jitsu edzések voltak.

  Az érdeklődő hallgatói állomány mellett az egyetem számos tanára is meglátogatta a rendezvényt.
  Szakosztályunkból a kyokushin stílust shihan Bagi László, sensei Farkas Tímea és Farkas Mihály, a defendot shihan Horváth János és sempai Hutter Tamás, míg a kesztyűs edzést sempai Óvári Máté és Kopácsi Ádám képviselte.

  A délelőtti edzés általános tetszést aratott mind a hallgatók, mind a tanárok körében, és többen is jelezték részvételi szándékukat a különböző edzéseken.

  A rendezvény sikere alapján tervezzük, hogy évente legalább egyszer, de igény szerint akár kétszer is sor kerülhet harcművészeti, önvédelmi nap megtartására.

  Végül ízelítőül néhány kép:

  2017 Harcművészeti, önvédelmi Nap a Zrínyin 010.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg