Harcművészeti, önvédelmi Nap a Zrínyin

OSU.HU, Mar 30, 2017.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    Harcművészeti, önvédelmi Nap a Zrínyin
    2017. március 30-án került megrendezésre a Honvéd Zrínyi SE harcművészeti szakosztályainak részvételével a harcművészeti, önvédelmi nap a hallgatói és dolgozói állomány, és az érdeklődő családtagok részére és aktív részvételével.

    A rendezvény célja, hogy felkeltse az egyetemi hallgatók és dolgozók érdeklődését a Honvéd Zrínyi SE harcművészeti szakosztályai, a harcművészeti stílusok iránt, hogy minél többen vehessék és vegyék igénybe az egyesület kínálta sportolási lehetőségeket. Ez különösen a honvéd hallgatói állomány részére fontos, hiszen a honvéd tisztképzés része az önvédelem és a katonai közelharc, melyhez kiváló alapokat és kiegészítést nyújthatnak az egyesület harcművészeti szakosztályai.

    A résztvevők két helyszínen, délelőtti és délutáni edzésen ismerkedhettek több harcművészeti, önvédelmi stílussal. A III. tornateremben kyokushin karate, defendo, aikido és kesztyűs K-1 stílusú edzések, a vívóteremben sambo és ju-jitsu edzések voltak.

    Az érdeklődő hallgatói állomány mellett az egyetem számos tanára is meglátogatta a rendezvényt.
    Szakosztályunkból a kyokushin stílust shihan Bagi László, sensei Farkas Tímea és Farkas Mihály, a defendot shihan Horváth János és sempai Hutter Tamás, míg a kesztyűs edzést sempai Óvári Máté és Kopácsi Ádám képviselte.

    A délelőtti edzés általános tetszést aratott mind a hallgatók, mind a tanárok körében, és többen is jelezték részvételi szándékukat a különböző edzéseken.

    A rendezvény sikere alapján tervezzük, hogy évente legalább egyszer, de igény szerint akár kétszer is sor kerülhet harcművészeti, önvédelmi nap megtartására.

    Végül ízelítőül néhány kép:

    2017 Harcművészeti, önvédelmi Nap a Zrínyin 010.jpg
     

    Csatolt fájlok:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg