Godhand Kupa Magyar Bajnokság

OSU.HU, Apr 8, 2000.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    A " GODHAND KUPA ", azaz a 2000. évi Felnőtt Férfi-Női Nyílt Súlycsoportos Kyokushin Karate Magyar Bajnokság (2000. 04. 08.) eredményei:

    Honvéd Zrínyi SE TKKSZ 2000.jpg
    A " GODHAND KUPA "-n, sajnos a Honvéd Zrínyi SE TKKSZ versenyzői nem értel el helyezést.

    A résztvevők:
    • Pető Ádám 1. kyo (17 éves, 8 éve karatézik, tanuló)
    • Papp Sándor 5. kyo (26 éves, 10 éve karatézik, de kihagyott 1+2 évet, tűzoltó)
    Mindkét versenyző a többszörös Magyar Bajnok Koszka Attilától kapott ki, aki az idén is nyert a súlycsoportjában. Pető Ádám az első körben szenvedett vereséget, míg Papp Sándor a másodikban.

    Pető Ádám még csak junior versenyző, de ennek ellenére elindult és helytállt a felnőttek között is. Papp Sándor megnyerte az első küzdelmét, lehengerelve a tőle jóval magasabb Marchut Szabolcsot.

    A verseny jól szervezett és színvonalas volt, köszönhetően Sempai Kern Róbertnek és a megjelent versenyzőknek. A bajai versenyzők nagyon akartak bizonyítani mindenki előtt. Sorra nyerték a küzdelmeket, ritkítva a versenyben maradók létszámát. /Horváth Péter, Somi Ildikó/

    A verseny fénypontaja Sensei Brezovai látványos töréstechnikai és formagyakorlat bemutatója volt, amely során az emberi teljesítőképesség határait súrolta.
     
Címkék:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg