Felnőtt kyokushin karate Magyar Bajnokság 2017.

OSU.HU, Feb 25, 2017.

Téma:
zárt
 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Magyar Bajnokság eredmények:

  Sempai Beutl Tamás kategóriájában, férfi katában 13 fő nevezett. Sajnos a versenyrendező nem készült sorsolással, így a valódi sorsolás helyett abc sorrendben szólították pástra a versenyzőket. Ez nem kedvezett Tomi sempainak, mivel így elsőként lépett tatamira. Kötelező kataként a Geksai Sho-t kapta. Első versenyzőként nem túl jó pontszámokat kapott, és sajnos nem jutott tovább a nyolc közé. A mezőnyt végignézve, Tomi sempai jobb pontszámokat érdemelt volna.

  Gróz Bettina kategóriájában, női katában 16 induló volt. Betti is abc sorrend szerint került szólításra, ő a mezőny közepe táján lépett tatamira. Betti is a Geksai Sho-t kapta kötelező kataként. Betti szépen összeszedetten, dinamikusan kezdte katáját, de sajnos a vége felé kétszer is megcsusszant, így végül neki sem sikerült jó pontszámot elérnie és a nyolc közé jutnia.

  Köszönjük versenyzőinknek az edzésmunkájukat, és hogy vállalták a megmérettetést!
  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!
   
Címkék:
Téma:
zárt

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg