Felnőtt kata országos bajnokság

OSU.HU, Apr 11, 2009.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Felnőtt kata országos bajnokság 2009. április 11.
  Farkas Tímea 1. dan (női kata) I. helyezett
  Domszky Tamás 1. dan (férfi kata) II. helyezett

  A kata bajnokságon a versenyzők két körben mérették meg magukat. Az első körben a kötelező kata a Gekisai Sho volt, a második körben a versenyzők a választott katájukat mutatták be.

  Domszky Tamás kategóriájában négyen neveztek. Tamás a kötelező kata színvonalas bemutatásáért jó pontszámot kapott, mellyel a második helyen állt. Választott kataként a Seipai-t mutatta be Tamás, melynek erőteljes, szép bemutatásért ismét jó pontszámot kapott. Ezzel megőrizve pozícióját, Tamás összesítésben a második helyen végzett és ezüstérmet szerzett.

  Farkas Tímea kategóriájában három induló volt. Tímea a kötelező kata bemutatását követően pontszámával a második helyen állt. Választott kataként a Sushiho következett, melynek lendületes, határozott bemutatásáért Tímea a korábbinál magasabb pontszámot kapott. Összesítésben így Tímea az első helyen végzett és aranyérmet szerzett.

  2009 Felnőtt kata országos bajnokság.jpg
   

  Csatolt fájlok:

  #1 OSU.HU, Apr 11, 2009
  Utolsó frissítés dátuma: May 12, 2020
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg