ERRO 96 Kupa

OSU.HU, Mar 15, 2006.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2006. március 15., Balassagyarmat, ERRO 96 Kupa egyéni gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, férfi, női, valamint családi és csapat Kyokushin Karate Kata Magyar Bajnokság.

  Versenyzőink:

  • Domszky Tamás 2. kyu (egyéni ifjúsági) I. helyezett
  • Menyhárt Kyra 7. kyu (egyéni gyermek II.-III.) I. helyezett
  • Horváth Richárd 10. kyu (egyéni junior-ifjúsági) IV. helyezett
  Domszky Tamás egyéni ifjúsági (zöld-barna öves) kategóriában indult, ahol összesen öten neveztek. Az első fordulóban a kötelező kata bemutatása volt, melyet a vezető bíró húzott az előre megadott katák közül, itt Tamásnak a Gekisai Sho-t kellett bemutatnia, melyre a legmagasabb pontszámot kapta, így elsőként került a legjobb négy közé. A második fordulóban a választott katát kellett bemutatniuk a versenyzőknek, Tamás itt a Seipai-t mutatta be, melyre ismét a legmagasabb pontszámot kapta, ezzel megőrizte vezetését, és az első helyen végzett, aranyérmet szerezve.

  Menyhárt Kyra egyéni gyermek II.-III. (kék öves) összevont kategóriában indult, ahol összesen tizennégyen indultak. Az első fordulóban a megadott kötelező katák közül kellett egy választott katát bemutatni. Kyra a Pinan sono Ni katát mutatta be, amelyre kapott legmagasabb pontszámával első helyen jutott a legjobb négy közé, a döntőbe. Itt a versenyzők a megadott kötelező és választható katák közül választhattak, ugyanazt a katát nem lehetett még egyszer bemutatni. Kyra a Pinan sono Yon-t mutatta be, melyre ismét a legmagasabb pontszámot kapta, így végig vezetve szerezte meg az első helyet és az aranyérmet.

  Horváth Richárd egyéni junior-ifjúsági (fehér-narancssárga öves) összevont kategóriában indult, ahol magas létszám, tizenhat induló volt. A versenyzők az első fordulóban itt is a megadott kötelező katák közül választottak. Richárd a Sokugi Taikyoku sono Ichi katát mutatta be, melyre magas pontszámot kapott, így bekerült a legjobb négy közé. A második, döntő fordulóban szintén a kötelező katák közül választhattak, de még egyszer nem lehetett ugyanazt a katát bemutatni. Richárd itt a Sokugi Taikyoku sono Ni-t mutatta be, és az erre kapott pontszámával végül a negyedik helyen végzett, és elismerő oklevelet kapott. Richárd teljesítménye kiemelkedő, mivel november óta karatézik, és a nagy létszámú mezőnyben döntőbe tudott kerülni, ezért eredménye mindenképpen elismerést érdemel.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg