Diákolimpia 2016. március 05., Szentes

OSU.HU, Mar 5, 2016.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A mai Diákolimpia eredményei: egy bronzérem és egy aranyérem!
  Ma minden erőfeszítésük mellett sajnos nem sikerült dobogós helyezést elérnie:
  Müller Máté 10. kyu (gyerek II. fiú, -30 kg);
  Nagy Márk 8. kyu (serdülő fiú, -45 kg);
  Sándor Bence 6. kyu (ifjúsági fiú, -60 kg).

  Mindhármuk kategóriájában sok induló volt.

  Máté ellenfele egy fejjel magasabb volt Máténál, aki szépen helyt állt, nagyszerűen védte a fejét, de sajnos a nagyobb termetű ellenfele győzött.

  Márknak sem volt ma szerencséje, remekül támadta ellenfelét, erőteljesen küzdött, de végül ellenfelének sikerült egy wazaarit szereznie, így Márk nem jutott tovább.

  Sándor Bence első küzdelmét wazaarival nyerte, és ezzel a nyolc közé jutott. Sajnos következő ellenfele jobbnak bizonyult, és Bence így már a négy közé nem tudott bejutni. Mind a hárman szépen helytálltak, harcos küzdelmeket vívtak.

  Lovas Benedek 4. kyu (serdülő fiú, -60 kg) III. helyezett lett. Első küzdelmét remek harccal, awazate ipponnal nyerte. Következő küzdelmét azonban sajnos sérült válla miatt nem tudta vállalni fekete öves ellenfelével szemben. Beni szép teljesítménnyel bronzérmes lett.

  Nagy Erik (serdülő fiú, -40 kg) kiváló küzdőszellemmel, lendületes, kemény harccal végigverte a mezőnyt, és három nyert küzdelemmel, veretlenül lett kategóriája diákolimpiai bajnoka 2016. évben!

  Gratulálunk bajnokunknak és helyzettünknek! Gratulálunk minden versenyzőnknek, hogy vállalták a megmérettetést, és remek küzdelmeket vívtak!

  Köszönet a szülőknek, hogy ismét támogatták gyermekeik versenyzését, és lehetővé tették a nagyszerű eredmények elérését!

  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!

  2016 Diákolimpia 001.jpg
   
  #1 OSU.HU, Mar 5, 2016
  Utolsó frissítés dátuma: May 7, 2020
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg