Az I. Zengós Kyós Kupa

OSU.HU, Nov 19, 2016.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Az I. Zengós Kyós Kupa eredményei:
  ma - helyezéstől függetlenül - valamennyi versenyzőnk nagyon jó formát mutatott, ami már önmagában is szép eredmény!

  És a helyezések:
  Nagy Erik 7. kyu (serdülő fiú -45 kg) III. helyezett;
  Nagy Márk 7. kyu (serdülő fiú -55 kg) II. helyezett;
  Lovas Benedek 4. kyu (serdülő fiú +55 kg) I. helyezett.

  Erik kategóriájában hárman voltak. Erik első küzdelmében villámgyors uchi mawashi gerivel wazaarit szerzett, amit ellenfele egy jodan mawashiért kapott wazaarival egyenlített, így döntetlen után hosszabbítás következett. A hosszabbításban ellenfele ismét wazaarit szerzett jodan mawashi gerivel, amit Erik már nem tudott behozni. Erik második küzdelmében ellenfele uchi mawashi gerivel wazaarit szerzett, amit Erik jodan mawashi gerire kapott wazaarival egyenlített. Ellenfele azonban újabb uchi mawashi gerivel megszerezte a döntő találatot. Erik mindkét küzdelmében találatot szerzett, nagyon aktívan, lendületesen küzdött, így végül harmadik lett és bronzérmet kapott.

  Márk kategóriájában szintén hárman indultak. Márk első küzdelmét jodan mawashi gerivel szerzett wazaarival simán nyerte. Márk második ellenfele egy junior danos versenyző volt, akivel Márk felvette a küzdelmet, de ellenfele technikai és erőfölényével sajnos nem bírt. Márk is jó formát mutatott, határozottan, szépen küzdött. Egy nyert küzdelemmel végül Márk második helyezést ért el és ezüstérmet vehetett át.

  Benedek kategóriájában mindössze ketten voltak, így a kategória győzelemért folyt a küzdelem. Beni erőteljesen indított, amivel ellenfele igyekezett lépést tartani, de Beni erőteljes technikáival a küzdőidő vége felé kezdte felőrölni. Mivel találat nem született, a döntetlen eredményt követően hosszabbítás következett. Beni nem csökkenő lendülettel támadta ellenfelét, aki ezzel a tempóval már nem bírt és védekezésbe szorult. Találat a hosszabbításban sem született, de Beni technikai és erőfölénye eddigre egyértelműen megmutatkozott és egyhangú bírói döntéssel nyert. Beni ezzel kategória győztesként első helyezett és aranyérmes lett.

  Köszönjük versenyzőinknek a helytállást és az eredményeket!
  Köszönjük a szülőknek a támogatást!

  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!

  2016 Az I. Zengós Kyós Kupa 009.jpg
   

  Csatolt fájlok:

Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg