All Kyokushin Karate World Tournament

OSU.HU, Oct 4, 2009.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    All Kyokushin Karate World Tournament - Nyílt Kyokushin Karate Világbajnokság - 2009. Budapest

    Lezárult a Világbajnokság. Remek küzdelmeket és kitűnő katákat láthattunk. Az egyre fokozódó hangulatban a versenyzők kiváló formájukat hozva rendkívül kemény, pörgős küzdelmeket vívtak. A közönség óriási ovációja közepette két magyar világbajnokot avathattunk, női -65 kg-os kategóriában Szepesi Csenge és férfi -70 kg-os kategóriában Rózsa Gábor versenyzők immár a világ legjobbjai közé tartoznak!

    A Kyokushin-kan magyar (MTKKSZ) versenyzői is szép sikereket értek el. Férfi -90 kg-os kategóriában Paksi Lóránt IV. helyezett lett úgy, hogy a III. helyért vívott küzdelemre már sérült bordával állt fel. Férfi -80 kg-os kategóriában Szilágyi Zoltán bejutott a legjobb 16 közé, Lantos Lehelnek sajnos ez nem sikerült. Férfi +90 kg-ban Dévényi András a legjobb 16 között végzett. Női -55 kg-ban Szalai Boglárka és Horváth Zsuzsanna szintén legjobb 16 között végzett. Női -65 kg-ban Bede Annamária sajnos sérülés miatt nem juthatott a legjobb 16 közé. Katásaink is szépen szerepeltek az igen erős nemzetközi mezőnyben. Versenyzőink, Szlaukó László, Domszky Tamás, Ercsi Katalin és Kazár Natália a 28 fős férfi és a 18 fős női mezőnyben ugyan nem tudtak a legjobb 8 közé kerülni, de így is előkelő helyezéseket értek el. Valamennyi kata versenyzőnk első világversenyén indult, kiváló eredményeik igen bíztatóak a jövőre nézve is.

    Valamennyi versenyzőnknek szívből gratulálunk a kemény munkával és hatalmas küzdőszellemmel elért eredményekhez. A Világbajnokságról részletes hírek, információk és sok-sok fotó található a WT hivatalos honlapján, valamint a BudoMagazin honlapján.

    Shibunkból sensei Horváth János 4. dan (nemzetközi bíró) és sensei Bagi László 3. dan (nemzetközi bíró) delegált bíróként vett részt a bíráskodásban, sensei Farkas Tímea 2. dan ("C" kat. bíró) pedig időmérőként és jegyzőkönyvvezetőként segítette a bírói kar munkáját.

    Szólni kell még azokról is, akik a szervező bizottság és a rendezők mellett "névtelenül" munkájukkal segítették a Világbajnokság előkészítését és lebonyolítását. Szervezetünk több dojo-jának tagjai önzetlenül, erejüket nem kímélve végezték a rájuk bízott feladatokat a VB előtt és alatt. Az MTKKSZ klubjai közül a szentesi Oyama Dojo SE, a budapesti RTK, Nego SE és Honvéd Zrínyi SE, valamint a kiskunfélegyházi Hirotori SE tagjai segítették áldozatos és lelkes munkájukkal a VB megvalósulását. Shibunkból az alábbi tagok segítették a VB előkészítését és lebonyolítását:

    Hirotori SE (Kiskunfélegyháza):
    sensei Fábián Ferenc 2. dan, sempai Rádi János 1. dan és Papp Imre 6. kyu.

    Honvéd Zrínyi SE (Budapest):
    sensei Farkas Tímea 2. dan, sempai dr. Hamvai Julianna 1. dan, sempai Beutl Tamás 1. dan, sempai Domszky Tamás 1. dan, Kazár Natália 3. kyu, Nagy József 3. kyu, Fucsku Polla 4. kyu, Lami Mónika 4. kyu, Kovács Zoltán 4. kyu, Virág Péter 4. kyu, Nagyné Nyitrai Noémi 8. kyu, Nagy Bence 8. kyu, Czesznak Zoltán 8. kyu, Bíró Sándor 9. kyu, Ulicza Dávid 10. kyu és Hegedűs Dénes 10. kyu.

    Mindannyiuknak köszönjük munkájukat!

    2009 Kyokushin World Tournament.jpg
     

    Csatolt fájlok:

    #1 OSU.HU, Oct 4, 2009
    Utolsó frissítés dátuma: May 12, 2020
Címkék:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg