A Nyúl Kupa eredményei

OSU.HU, Apr 2, 2016.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A Nyúl Kupa eredményei: kettő ezüstérem és egy aranyérem!! [​IMG]
  Müller Máté 10. kyu (gyerek II. fiú könnyűsúly) II. helyezett;
  Nagy Márk 8. kyu (serdülő fiú -50 kg) II. helyezett;
  Lovas Benedek 4. kyu (serdülő fiú -60 kg) I. helyezett.

  Nagy Eriknek sajnos ma nem sikerült helyezést elérnie.

  Müller Máté kategóriájában öten neveztek, vegyes rendszerű mérkőzés volt. Máté két ellenfelét verve jutott a döntő mérkőzésig, ahol ellenfele egy nagyon erős és rutinos zöld öves fiú volt. Máté cseppet sem volt alárendelt, keményen küzdött, de ellenfele erejével és technikai fölényével már nem bírt. Nagyon szép küzdelmekkel, két győzelemmel és egy vereséggel megérdemelten vehette át az ezüstérmet.

  Nagy Erik és Nagy Márk kategóriájában összesen heten voltak, egyenes kieséses rendszerben. Erik és Márk is mérkőzött a négy közé jutásért. Sajnos Erik ma nem tudta máskor oly kiváló formáját hozni és kiesett. Márk két ellenfelét megverve menetelt a döntőig, azonban eddigre már kissé elfáradt, és a döntőbeli szép kezdő lendületét nem tudta megtartani zöld öves ellenfelével szemben. Márk is két győzelemmel és csak a döntőben kikapva lett második helyezett, így szép teljesítménnyel kiérdemelte az ezüstérmet.


  Lovas Benedek kategóriájában ketten voltak (bátraké a szerencse!), így Beni egyből döntőt vívott. A tiszta küzdőidőben csak kóstolgatták egymást ellenfelével, a hosszabbításban Beni végre magára talált, és szép mawashi jodannal megszerezte a döntő találatot, ezzel az első helyet és az aranyérmet.

  Versenyzőink nagyszerű teljesítményt nyújtottak, újabb csillogó érmekkel gazdagították klubunk és egyesületünk éremtábláját!

  Köszönjük a szülőknek, hogy lehetővé tették gyermekeik, versenyzőink versenyzését!
  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg