XI. Zemplén Kupa, Sátoraljaújhely

OSU.HU, Feb 13, 2016.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Igazán remek szezonindító verseny eredmények születtek ma.
  XI. Zemplén Kupa, Sátoraljaújhely, 2016. február 13.
  Blazsán Gergely 4. kyu (serdülő fiú kata) ezüstérem! [​IMG]
  Sándor Bence 6. kyu (ifjúsági kata) bronzérem! [​IMG]
  Mind a két versenyzőnk csak a későbbi kategória győztestől kapott ki!

  Gergő kategóriájában kilenc induló volt. Gergő a kötelező körben a Pinan sono Ichi katával, az első szabadon választott körben a Pinan sono Ni katával magabiztosan jutott a döntőbe. Gergő itt a Pinan sono San katát, ellenfele, egy másik zöld öves versenyző a Pinan sono Go katát mutatta be. Gergő ellenfele higgadtabb, kidolgozottabb katájával nyert. Gergő komoly felkészüléssel és szép teljesítménnyel, nagyon megérdemelten lett ezüstérmes.

  Bence kategóriájában nyolcan indultak. A kötelező körben Bence a Pinan sono Go katával bírói többséggel jutott tovább. A szabadon választott körben Bence a Yantsu katát mutatta be, azonban a későbbi kategória győztessel szemben már nem tudott tovább jutni. Bence kemény felkészüléssel és nagyszerű teljesítménnyel megszerezte szezonnyitó bronzérmét.

  Köszönjük versenyzőinknek a kemény munkát és a szép teljesítményt. Köszönjük Gergő és Bence szüleinek, hogy támogatták versenyzésüket.

  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg