Véget ért a szentesi tábor

OSU.HU, Aug 2, 2015.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    Véget ért a szentesi tábor, ami idén ismét "nemzetközi" lett, mivel három szerbiai karatéka (9 éves ifjú harcos, 13 éves amazon palánta, és egy 1. danos sempai hölgy) erősítette sorainkat. A táborban több, mint 60 fő vett részt. A szokott hajnali futó-erőnléti, délelőtti technikai és kata, és délutáni küzdőtechnikai edzések hajtósak voltak, igencsak igénybe vették az állóképességet.

    Végül elérkezett a vizsga napja. A vizsgán mintegy 50 fő állt fel vizsgázni, valamennyi kyu fokozatra, és shodantól yondanig.

    Klubunkból Attila Budai 2. kyura, Svébis-Fucsku Polla 1. danra vizsgázott. A közel négy órás erőnléti-technikai vizsgát mind a ketten sikeresen abszolválták. A központi táborban csak danvizsgázóknak van vizsgaküzdelem, de Budai Attila segítőként remekül helyt állt, és eredményes vizsgát tett 2. kyura, így a mai naptól barna övet visel.

    Svébis-Fucsku Polla 10 vezetett küzdelmet teljesített, kemény ellenfelekkel, komoly küzdelmekkel. Teljesítménye eredményeképpen sempai Svébis-Fucsku Polla a mai naptól shodan övfokozatot és fekete övet visel!

    Köszönet a Shihanoknak a felkészítésért, köszönet a csapatnak, hogy segítették vizsgázóink felkészülését.

    Szívből gratulálunk az eredményes vizsgákhoz!

    2015  szentesi tábor 002.jpg
     

    Csatolt fájlok:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg