Véget ért a szentesi tábor

OSU.HU, Aug 2, 2015.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Véget ért a szentesi tábor, ami idén ismét "nemzetközi" lett, mivel három szerbiai karatéka (9 éves ifjú harcos, 13 éves amazon palánta, és egy 1. danos sempai hölgy) erősítette sorainkat. A táborban több, mint 60 fő vett részt. A szokott hajnali futó-erőnléti, délelőtti technikai és kata, és délutáni küzdőtechnikai edzések hajtósak voltak, igencsak igénybe vették az állóképességet.

  Végül elérkezett a vizsga napja. A vizsgán mintegy 50 fő állt fel vizsgázni, valamennyi kyu fokozatra, és shodantól yondanig.

  Klubunkból Attila Budai 2. kyura, Svébis-Fucsku Polla 1. danra vizsgázott. A közel négy órás erőnléti-technikai vizsgát mind a ketten sikeresen abszolválták. A központi táborban csak danvizsgázóknak van vizsgaküzdelem, de Budai Attila segítőként remekül helyt állt, és eredményes vizsgát tett 2. kyura, így a mai naptól barna övet visel.

  Svébis-Fucsku Polla 10 vezetett küzdelmet teljesített, kemény ellenfelekkel, komoly küzdelmekkel. Teljesítménye eredményeképpen sempai Svébis-Fucsku Polla a mai naptól shodan övfokozatot és fekete övet visel!

  Köszönet a Shihanoknak a felkészítésért, köszönet a csapatnak, hogy segítették vizsgázóink felkészülését.

  Szívből gratulálunk az eredményes vizsgákhoz!

  2015 szentesi tábor 002.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg