Téli SHIBU edzőtábor

OSU.HU, Dec 29, 2010.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A Genshitsu Shibu 2010. december 27-29. között ismét megtartotta hagyományos téli edzőtáborát Kiskunfélegyházán, a Hirotori Dojo és vezetője, sensei Fábián Ferenc 2. dan szervezésében, mintegy 30 fő részvételével. Az edzések döntően technikai edzések voltak, emellett hajnali futásra és az erőnlét fejlesztésére is sor került. Az koncentrálást és kitartást igénylő technikai edzések, valamint az erősítések mellett nem maradhatott el a hagyományos és sokak által kedvelt termál-fürdőzés sem, és a tábor jó hangulatát fokozták a közös ebédek és vacsorák is.

  A december 29-én megtartott övvizsgán 14 fő állt fel vizsgázni. Szakosztályunkból sikeres övvizsgát tett 2. kyu-ra Hutter Tamás és Óvári Máté, 3. kyu-ra Lami Mónika és Ilcsik Réka, 4. kyu-ra Püski Péter, 5. kyu-ra Lapos Ágnes, 7. kyu-ra Hegedűs Dénes, 9. kyu-ra Bellon Zita, 10. kyu-ra Lovas Benjamin, Le Do Qui Thanh-Tamás és Csörgő Zsófia.

  Gratulálunk az eredményes vizsgákhoz! Köszönjük sensei Fábián Ferencnek, hogy közreműködésével ismét sikeres tábort tarthatott Shibunk.

  2010 Téli SHIBU edzőtábor 002.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg