Téli SHIBU Edzőtábor 2009.

OSU.HU, Dec 29, 2009.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A Genshitsu Shibu 2009. december 27-29. között tartotta meg hagyományos téli edzőtáborát Kiskunfélegyházán, a Hirotori Dojo és vezetője, sensei Fábián Ferenc 2. dan szervezésében, közel 40 fő részvételével.

  A tábor fő célja volt a kyokushin-kan technikák és katák minél alaposabb elsajátítása és gyakorlása, valamint folytatódott a bo-technikákkal és az első bo-katával való ismerkedés. Az edzések döntően technikai edzések voltak, de azért hajnali futásra és az erőnlét fejlesztésére is sor került.

  A december 29-én megtartott övvizsgán 11 fő állt fel vizsgázni. Szakosztályunkból sikeres övvizsgát tett 2 kyu-ra Kazár Natália és Nagy József, 7. kyu-ra Nagyné Nyitrai Noémi, 8. kyu-ra Bíró Sándor, 9. kyu-ra Dálnoki Tamás, Hegedűs Dénes és Ulicza Dávid. Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!

  Az koncentrálást és kitartást igénylő technikai edzések, valamint az erősítések mellett nem maradhatott el a hagyományos és sokak által kedvelt termál-fürdőzés sem, a tábor jó hangulatát fokozták a közös ebédek és vacsorák is.

  Köszönjük sensei Fábián Ferencnek, hogy közreműködésével ismét sikeres tábort tarhatott Shibunk.

  2009 Téli SHIBU Edzőtábor 001.jpg
   

  Csatolt fájlok:

  #1 OSU.HU, Dec 29, 2009
  Utolsó frissítés dátuma: May 11, 2020

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg