Szlovák Nemzetközi Bajnokság

OSU.HU, Oct 6, 2007.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    2007. október 6., Szlovákia, Muzsla: Szlovák Nemzetközi Bajnokság Kyokushinkai Karate gyermek, serülő, ifjúsági, junior és felnőtt kata verseny, valamint junior és felnőtt kumite verseny.

    Versenyzőink:

    • Domszky Tamás 1. kyu (junior kata, 1.kyu-fekete öves kategória) II. helyezett;
    • Kazár Natália 5. kyu (felnőtt kata, kék-sárga öves kategória) I. helyezett;
    • Szűcs Bernadett 8. kyu (ifjúsági kata, kék-sárga öves kategória) I. helyezett.
    A bajnokság öt ország, Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Csehország és Ausztria versenyzőinek részvételével került megrendezésre, színvonalas mezőnnyel.

    Domszky Tamás kategóriájában ketten neveztek, ebben a kategóriában indult testvérklubunk versenyzője, sempai Szecsei Zoltán 1. dan is. Tamás első körben a Tsuki No katát mutatta be jó ritmusban, de sajnos néhány pontatlansággal, mely a bírók pontozásában is megmutatkozott. Tamás a második körben a Seipai katát mutatta be, melynél már sokkal összeszedettebb és koncentráltabb volt, így magasabb pontszámot kapott, mellyel végül a második helyen végzett és ezüstérmes lett.

    Kazár Natália kategóriájában hárman neveztek, a mezőny nemzetközi volt, Natália mellett osztrák és szlovák versenyző indult. Natália első körben a Pinan sono Yon katát mutatta be pontos, erőteljes technikákkal, hibátlan ritmussal. Az első kör után Natália az osztrák versenyzővel, aki szintén szép teljesítményt nyújtott, döntetlenben állt az első helyen. A második körben a Tsuki No katát mutatta be Natália, melyet ismét magas színvonalon, összeszedetten adott elő, melyet a bírók magas pontozással ismertek el. Az osztrák versenyző is ugyanazt a katát adta elő, mint Natália, de kis megingása miatt végül alacsonyabb pontszámot kapott. Natália szoros versenyben, mindössze egytized ponttal, de igen megérdemelten végzett az első helyen, aranyérmet szerezve kategóriájában.

    Szűcs Bernadett első kata versenyén indult, ahol kategóriájában ketten neveztek, versenyzőnk és egy osztrák versenyző. Bernadett első körben a Pinan sono Ichi katát mutatta be összeszedett, szép mozgással, melyre jó pontszámot kapott, és az első helyre került. A második körben a Pinan sono Ni kata következett, melyet Bernadett az előzőhöz hasonló, pontos, kidolgozott technikával adott elő, és ismét magas pontszámot kapott. Bernadett egyértelmű fölénnyel, végig szépen dolgozva, kiváló teljesítménnyel végzett az első helyen és lett aranyérmes.

    Őszinte örömünkre testvérklubjaink, a püspökhatvani Shogun Dojo és a szegedi Tadashii Dojo versenyzői is kimagasló teljesítményt nyújtottak, valamennyien dobogós helyezést értek el, legtöbbször első helyezettként, aranyérmesként. Eredményeikhez szívből gratulálunk!
     
Címkék:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg