Szentes: Knock-down Diákolimpia

OSU.HU, Mar 13, 2011.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2011. március 13., Szentes: Knock-down Diákolimpia 2010/2011. tanév.

  Induló:

  Püski Péter 4. kyu (ifjúsági, -70 kg) I. helyezett

  A Diákolimpián több, mint 10 kyokushin és knock-down szervezet 300-nál is több versenyzője indult, ahol a kategória győztesek mellett valamennyi korcsoport (gyermek, serdülő, ifjúsági és junior) legharcosabb leány és fiú versenyzőjét is díjazták.

  Püski Péter kategóriájában összesen hat induló volt, akik vegyes rendszerben küzdöttek. Először egyenes kieséses rendszerben mérkőztek meg a három párba sorsolt versenyzők, és a győztesek körmérkőzést vívtak a helyezésekért. Péter első küzdelme nagyon kemény volt, ellenfele többször is szabálytalankodott, amiért a bírók chui-val büntették, majd amikor hiza geri-be belehúzta Péter fejét, a bírók ismét chui-t, awazate chui-t genten-t ítéltek. Sajnos Péter ellenfele továbbra is rendkívül szabálytalanul küzdött, amiért a bírók ismét genten-t ítéltek, így Péter ellenfele shikkaku-val elveszítette a küzdelmet. Péter szabályosan küzdött, higgadtan viselte ellenfele sorozatos szabálytalanságait, így jogosan jutott tovább. A körmérkőzés első küzdelmét Péter simán nyerte, igen erős tsudan tsuki-jára kapott wazaari-val, melyet ellenfele már nem tudott behozni. Péter harmadik küzdelmére ellenfele sérülés miatt nem tudott felállni, így ezt is Péter nyerte. Péter így veretlenül, szabályos, szép küzdelemmel lett kategóriájának bajnoka, első helyen végezve és aranyérmet szerezve.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg