Szegeden edzettünk!

OSU.HU, Nov 22, 2008.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    Shibunk 5. összevont küzdőtechnikai edzését november 22-én, szombaton a szegedi Tadashii Dojo rendezte, melynek keretében egy délelőtti és egy délutáni edzésen vehettünk rész. A szegedi csapat lelkesen készült az összevont edzésre, vezetőik, sensei Kószó Ildikó 3. dan és sensei Polák László 2. dan és a csapat tagjai kedvesen fogadták a résztvevő karatékákat.

    Laci sensei, az összevont edzés vezetője délelőtt a hagyományostól kissé eltérő, pörgős, hajtós edzést tartott, melyen néhány kiemelt küzdőtechnikával részletesen, rávezető gyakorlatok segítségével foglalkoztunk.

    A délutáni edzés szintén hajtós volt, zsákolások, páros gyakorlatok, majd a küzdelmek során hasznosítottuk a tanultakat.

    A két edzés közötti szünetben az érdeklődők a törődeszkákkal ismerkedhettek. Az ebédre egy igazi "retro" helyen, a SOTE menzáján került sor, ahol nagyon kedvező áron finom és bőséges választékból ebédelhettünk. Az edzések után fáradtan, de a tanultakkal, gyakoroltakkal gazdagodva indultunk haza Szegedről.

    2008 Összevont küzdőtechnikai edzés Szeged november 22 006.jpg
     

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg