Shibu edzőtábor

OSU.HU, Jun 27, 2010.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2010. június 24. és 27. között tartottuk meg hagyományos nyári edzőtáborunkat. A tábor ezúttal Nagykovácsiban, az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola objektumában került megszervezésre, ahol nagy szeretettel vártak minket, és a tábor sikeres lebonyolításához minden segítséget, támogatást megadtak, melyet ezúton is szívből köszönünk.

  Az edzőtáborban mintegy harmincan vettünk részt. Az edzések az új helyszínen is a szokott jó hangulatban zajlottak, az estéinket közös anekdotázás és filmnézés, és zenés-táncos buli színesítette.

  A vasárnapi övvizsgán tizenegyen álltak fel vizsgázni. A Honvéd Zrínyi SE Tradicionális Kyokushin Karate Szakosztály tagjai közül sikeres övvizsgát tett: Óvári Máté 3. kyu, Ács Bianka 5. kyu, Bíró Sándor 7. kyu, Dálnoki Tamás, Ulicza Dávid és Hegedűs Dénes 8. kyu, Szlávik Renáta 9. kyu, Vaszilkó László 10. kyu övfokozatra. Az övvizsgát követően sensei Horváth János 4. dan röviden értékelte a vizsgát és a tábort.

  2010 Nyári Edzőtábor 011.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg