Országos Bajnokság, Debrecen

OSU.HU, Nov 23, 2002.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Nyílt Súlycsoport Nélküli Felnőtt és Súlycsoportos Junior Országos Bajnokság került megtartásra Debrecenben 2002.11.23-án, melyen szakosztályun a következő veresenyzőket indította: dr. Varga Tamás 5. kyu (felnőtt "B" kat.) Boroznaki Zsolt 10. kyu (felnőtt "C" kat.) Fébert Ferenc 9. kyu (junior -70 kg).

  Fébert Ferenc III. helyezést ért el az országos bajnokságon, míg dr. Varga Tamásnak és Boroznaki Zsoltnak nem sikerült helyezést elérni.

  Dr. Varga Tamás küzdelmében szépen helyt állt, bár aktívabbnak kellett volna lennie, a tiszta küzdőidő alatt nem sikerült pontot szereznie neki sem és ellenfelének sem, ugyanígy a hosszabbításban sem, ezért aktívabb, harcosabb ellenfele jutott tovább bírói döntéssel.

  Boroznaki Zsolt szépen indított, volt ugyan kisebb szabálytalansága, amiért chui-t kapott, de sajnos viszonylag kisebb termete a súlycsoport nélküli versenyben nem túl előnyös, amit ellenfele ki is használt, és jodan mae gerivel, ipponnal győzte le Zsoltot, aki így szintén nem jutott tovább.

  Fébert Ferenc előnyerőként egyből a legjobb négy közé jutott, ahol ellenfele egy barna öves karateka volt. Ferenc bár kiválóan helyt állt, értékelhető találatot nem tudott elérni, ellenfele viszont chudan tsuki-val wazaarit szerzett (Ferenc meg is sérült ekkor, a kulcscsontja alatt találta el ellenfele, komoly zúzódást okozva, mely orvosi ellátást is igényelt), de ezzel ő így is megszerezte az igen előkelő, országos bajnoki III. helyet.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg