Nyári nemzetközi edzőtábor

OSU.HU, Jul 21, 2004.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    2004. július 16. és 21. között tartotta Orosházán nyári nemzetközi edzőtáborát a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség, shihan Wakiuchi Tsutomu 6. dan, Olaszországban élő japán mester vezetésével, mintegy száznyolcvan fő részvételével. A Honvéd Zrínyi SE képviseletében a táborban részt vett sensei Horváth János 4. dan, Szilágyi József 1. kyu és Farkas Tímea 2. kyu.

    A napi három kemény edzés mellett is a tábor jó hangulatban zajlott. A július 20-án megtartott övvizsgán kb. nyolcvan fő állt fel vizsgázni a tanulófokozatokra, illetve sho danra és ni danra. A vizsgakövetelményeket a legtöbben teljesítették, és nyolcan kaptak 1. dan, négyen 2. dan mesterfokozatot. A táborban sikeresen vizsgázott 1. dan-ra sempai Szilágyi József, valamint 1. kyu-ra Farkas Tímea. A tábort közös vacsora, utána diszkó és vidám szórakozás zárta.
     

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg