Nyári központi edzőtábor, Szentes, 2019. július 24-28.

OSU.HU, Jul 29, 2019.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    Nyári központi edzőtábor, Szentes, 2019. július 24-28.

    Lezajlott a Honkyokushin Szervezet 2019. nyári központi edzőtábora, amelynek vendég instruktora shihan Satoshi Yui 6. dan volt, aki a Kyokushin Bible összeállításában is közreműködött. A tábori élet a japán budo hagyományok szerint zajlott.

    A Honvéd Zrínyi SE-t shihan János Horváth 6. dan vezetésével shihan Laszlo Bagi 5. dan, sensei Farkas Tímea 4. dan, sempai Mihály Farkas 1. dan, Benedek Lovas 2. kyu, Csilla Péliné Németh 5. kyu, Péli Luca 5. kyu és Péli Noémi 8. kyu, a Nippon Sakura SE-t shihan Bitai Melinda 5. dan képviselte.

    2019 Nyári központi edzőtábor, Szentes, 014.jpg

    Az edzéseket shihan Satoshi Yui vezette, aki nagyon sok új ismeretet adott át mind a kihon, mind a kata, mind a kumite tekintetében, és új erősítő gyakorlatokkal fűszerezte a hajnali erőnléti edzéseket.

    A tábor ideje alatt a csapat kétszer is tisztelgett a Sosai Memorial emlékműnél, első alkalommal a tábor nyitó edzést követően, majd másodszor a Sosai születésnapján, július 27-én este.

    Azután vasárnap elérkezett a tábor csúcspontja, az övvizsga. A Honvéd Zrínyi SE csapatából Csilla Péliné Németh és Péli Luca állt fel 4. kyura. Minda ketten eredményesen teljesítették az új övfokozat követelményeit, Péli Luca külön dícséretben részesült kiemelkedő technikai felkészültségéért.

    2019. július 28-tól 4. kyu övfokozatot és zöld övet visel: Péli Luca és Csilla Péliné Németh. Szívből gratulálunk a szép teljesítményhez!

    Ugyanígy elismerés illeti többi táborozónk edzésmunkáját is, hiszen Yui shihan erős tempót diktált.

    A tábor után a kyokushin élet nem áll meg, haladunk tovább a kyokushin útján!

    Osu! Timi sensei
     

    Csatolt fájlok:

    #1 OSU.HU, Jul 29, 2019
    Utolsó frissítés dátuma: Apr 26, 2020

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg