Nemzetközi edzőtábor

OSU.HU, Jul 27, 2008.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2008. július 22. és 27. között került megrendezésre a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség nyári nemzetközi edzőtábora Szentesen. A Honvéd Zrínyi SE képviseletében a táborban sensei Horváth János 4. dan, sensei Bagi László 3. dan, sensei Farkas Tímea 1. dan, Domszky Tamás 1. dan, és Kazár Natália 4. kyu vett részt.

  A tábor programja kissé változott az előző évekhez képest. A korábbinál még nagyobb hangsúlyt kapott az oktatás, részletes és alapos ismereteket kaptunk a kihon, a kata, a küzdőtechnikák és a felkészítés terén. Az edzések menetében is voltak változások. A reggeli futó-erőnléti edzésen akik a versenyzőkkel sérülés vagy életkoruk miatt nem tudták tartani a tempót, de tőlük telhetően igyekeztek a maximumot nyújtani, szintén elismerésben részesültek. A délutáni küzdőtechnikai edzéssel párhuzamosan kata és bo edzések kerültek megtartásra, melyen a részvétel választható volt.

  Valamennyi résztvevő igen élvezte a tábort, melynek kiemelkedő megszervezéséért és lebonyolításáért őszinte köszönet illeti vezető instruktorainkat, sensei Brezovai Sándor 4. dan, sensei Tóth Tivadarné 4. dan és sensei Horváth János 4. dan mestereket. A tábort még a szentesi termálstrand látogatása és Zengo edzés is színesítette. Sajnos az időjárás azonban nem volt kegyes hozzánk, elég hűvös volt és egész idő alatt kisebb szünetekkel esett az eső, rendszeresen bőrig áztunk, de lelkesedésünket ez sem csökkentette.

  A július 26-i övvizsgán nyolcan álltak fel vizsgázni, közülük hárman shodan-ra az Erzsébetvárosi SE-től, melyet valamennyien sikeresen teljesítettek, ezúton is szívből gratulálunk! Klubunkból nagy örömünkre Kazár Natália sikeres vizsgát tett 3. kyu-ra, akinek szintén szívből gratulálunk. A tábort hangulatos sayonara-party zárta, kötetlen beszélgetésekkel, szórakozással, éjféli szalonna sütéssel.
   

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg