Nemzetközi edzőtábor

OSU.HU, Jun 27, 2009.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A nyári nemzetközi edzőtáborunk 2009. június 22-27. közöztt, Abádszalókon került megrendezésre. A nemzetközi edzőtábor vezető instruktora volt shihan Kaneko Masahiro 5. dan, instruktorai sensei Brezovai Sándor 4. dan, országképviselő, sensei Tóth Tivadarné 4. dan, ügyvezető elnök, sensei Horváth János 4. dan, főbíró és sensei Kalocsay Ferenc 4. dan.

  A táborban sensei Horváth János 4. dan vezetésével részt vett sensei Bagi László 3. dan, sensei Farkas Tímea 1. dan, Domszky Tamás 1. dan, Kazár Natália 3. kyu, Hutter Tamás 4. kyu, Fucsku Polla 4. kyu és Püski Péter 8. kyu.

  Az elhelyezés szép környezetben, az abádszalóki Füzes Kempingben volt, csak sajnos az időjárás nem kedvezett, gyakran esett, így strandolásra alig volt lehetőségünk. Az első három hagyományos edzést követően shihan Kaneko 5. dan vezetésével a délelőtti és délutáni edzések elsősorban oktató, gyakorló edzések voltak, melyeken az egyes alap- és küzdőtechnikák, katák részletes magyarázatát a shihan bemutatóval is szemléltette. Ezeken az edzéseken alkalmunk nyílt a Kyokushin-kan technikák mélyebb megismerésére és gyakorlására. A reggeli edzések továbbra is futó-erőnléti edzések voltak, melyeken hol futással, hol erőnlétet és ügyességet kívánó sorversenyekkel fejleszthettük állóképességünket.

  A vizsga előtti utolsó éjszakán éjszakai edzésre is sor került, ahol a shihan igencsak megtréfálta a társaságot. A shihan - shinai-jal a kezében - igen "szigorúan" értékelte a csapat edzéseket tanúsított hozzáállását, majd határozottam emlékeztetett minket, hogy mindig és teljes erőnkkel végre kell hajtani a kiszabott feladatokat. Mind megijedtünk, hogy vajon mit ronthattunk el, és hogyan tudnánk kijavítani. Shihan a végsőkig fokozva ijedségünket, végül nevetve kijelentette, hogy legfontosabb feladatunk most, hogy a másnapi vizsgára jól kipihenjük magunkat, és nagy derültség közepette aludni küldte a csapatot.

  A másnapi vizsgán a táborozók több, mint fele állt fel vizsgázni, 10. kyu-tól 3. dan övfokozatig. A technikai és a küzdő vizsgát követően legtöbben előre léphettek övfokozatban. A sikeres vizsgát követően hatan szereztek 1. dan, öten 2. dan, és ketten 3. dan fokozatot. Szakosztályunkból sikeres vizsgát tett 2. dan-ra sensei Farkas Tímea! Szívből gratulálunk szervezetünk két új 3. dan-os sensei-ének, sensei Tóth Tivadarnak és sensei Vidra Zoltánnak! A tábort végül kötetlen szórakozás zárta.

  2009 Nemzetközi Edzőtábor.jpg

   

  Csatolt fájlok:

  #1 OSU.HU, Jun 27, 2009
  Utolsó frissítés dátuma: May 11, 2020

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg