Nagykun Kupa

OSU.HU, Oct 31, 2010.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2010. október 30., Karcag: Nagykun Kupa kyokushin karate gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt 'C'-'B'-'A' kategóriás kumite és kata országos utánpótlás bajnokság az Oyama Kyokushin Karate Hungary szervezésében.
  Indulók:

  Óvári Máté 3.kyu (férfi 'A' kat., +80kg) III. helyezett

  Óvári Máté kategóriájában öten neveztek, a versenyt körmérkőzésese rendszerben bonyolították le. Mivel egy versenyző nem jött el, így végül Máténak három ellenféllel kellett összemérnie tudását. Első küzdelmét Máté szépen hozta, ellenfelét végig megszorítva, küzdőidőn belül két wazaari-val, awazate ippon-nal. Sajnos a küzdelem során Máté jobb keze megsérült, ami a későbbiekben jelentősen hátráltatta. Második küzdelmében Máté egy nagyon erős ellenfelet kapott, aki mawashi gedan-nal meg tudta fogni. Harmadik küzdelmében Máté sajnos már a kéz-sérülése és comb-sérülése miatt nem tudta hozni a formáját, amit ellenfele ki is használt, és mawashi gedan-okkal megtörte Máté ellenállását. Máté így egy nyert küzdelemmel, kemény harcokkal a harmadik helyen végzett és bronzérmes lett.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg