Mikulás Kupa 2016. országos utánpótlás verseny

OSU.HU, Dec 3, 2016.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Nagyszerű eredményekkel zártuk az év utolsó versenyét!

  Müller Máté 9. kyu (gyerek II. fiú könnyűsúly) II. helyezett;
  Nagy Márk 7. kyu (serdülő fiú könnyűsúly) I. helyezett.

  Máté kategóriájában négyen neveztek, körmérkőzésben folytak a küzdelmek. Máténál valamennyi versenyző magasabb és súlyosabb volt, de Máté nagyon keményen állta a sarat. Első küzdelmében (a későbbi kategória győztessel) már rögtön nagyon parázs küzdelem alakult ki. Máté nagyon jól állta ellenfele támadásait, szépen lemozgott és kemény támadásokat indított. Sajnos egyszer nem védte eléggé a fejét, és ellenfele ezt kihasználva, mawashi jodannal megszerezte a döntő találatot. Következő küzdelmében Máté még az előbbinél is harciasabb volt, a fejét remekül védte, hiába próbálkozott ellenfele. Döntetlen küzdőidő után a hosszabbításban Máté gyönyörű villanással, egy leforgásból kontrázva ellenfelét bevitte a győztes mawashi gerit. Máté harmadik küzdelmére ellenfele nem állt ki, így Máté ipponnal nyert. Máté remek formát mutatva, csak a későbbi kategória győztestől kikapva második lett és ezüstérmet vehetett át.

  Márk kategóriájában három induló volt, szintén körmérkőzésben mérkőztek a helyezésekért. Márk első küzdelmében nagyon parádésan, kb. 15 másodperc alatt, mawashi chudannal, ipponnal verte ellenfelét. Második küzdelmében sárga öves ellenfele hamar védekezésbe szorult Márk lendületes, erőteljes támadásai miatt. Márk keményen bombázta ellenfele chudanját, így hamar meglett az első wazaari chudan tsukival. Ellenfele egyre kevésbé állta Márk támadásait, és az újabb chudan tsuki sorozat meghozta Márk számára a második wazaari, és az awazate ippon győzelmet. Márk veretlenül lett kategória győztes, első helyezett és aranyérmes.

  Gratulálunk versenyzőinknek a nagyszerű teljesítményhez, köszönjük a szülők támogatását.
  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!!

  Mikulás Kupa 2016. országos utánpótlás verseny 003.jpg
   

  Csatolt fájlok:

Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg