Magas elismerések a HIKO VB-n

OSU.HU, Jun 23, 2018.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Magas elismerések a HIKO VB-n

  A kyokushin karatét és a HIKO szervezetet támogató munkája elismeréseképpen Zsolt Molnár ezredes úr részére a HIKO elnöksége 3. dan övfokozatot és sensei címet adományozott! Gratulálunk sensei Molnár Zsolt ezredes úrnak, aki a napokban indul több éves Egyesült Államokbeli kiküldetésre.

  A kyokushin karatéban szerzett eredményei és több évtizedes kyokushin munkássága elismeréseképpen Bódi Ági István részére a HIKO elnöksége 5. dan övfokozatot és shihan címet adományozott.
  Shihan Bódi István, a legendás örökifjú mester az 1. dan övfokozatot Magyarországon ötödikként 1983-ban, a 3. dan övfokozatot harmadikként 1988-ban érte el. Számtalan hazai és nemzetközi eredmény fűződik nevéhez, munkássága jelentősen hozzájárult a hazai kyokushin karate hírnevének öregbítéséhez. Gratulálunk shihan Bódi Istvánnak a rangos és már régen kiérdemelt elismeréshez!

  Osu! Timi sensi
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg