Közgyűlés

OSU.HU, Apr 16, 2008.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    A Honvéd Zrínyi Sportegyesület 2008. április 16-án tartotta meg az éves közgyűlését. A közgyűlés meghallgatta és elfogadta Bakó László elnök úr az egyesület 2007. évi tevékenységéről, valamint a szakosztályok munkájáról és értékeléséről szóló beszámolóját. Ezután a Számviteli Bizottság beszámolója következett az egyesület 2007. évi költségvetéséről és 2008. évi tervezett költségvetéséről, melyet a közgyűlés szintén elfogadott. Az elnökség rövid tájékoztatást adott a Honvéd Bolyai SE Honvéd Zrínyi SE-be történő várható integrációjáról és az ezzel kapcsolatos egyesületi tervekről.

    Az egyesület elnöksége 2007. évi kiemelkedő működése alapján "A HZSE kiváló szakosztálya" elismerésben részesítette a Hallgatói Tömegsport Szakosztály mellett a Tradícionális Kyokushin Karate Szakosztályt is, melyért az emléklapot sensei Bagi László 3. dan, szakosztályvezető vette át. Szakosztályunk 2004. és 2005. után immár harmadszor részesült ebben az elismerésben.
     
Címkék:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg