Közgyűlés

OSU.HU, Apr 29, 2010.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2010. április 29-én a Honvéd Zrínyi Sportegyesület megtartotta rendes éves közgyűlését. A közgyűlés meghallgatta és elfogadta Bakó László elnök úr az egyesület 2009. évi tevékenységéről, valamint a szakosztályok munkájáról és értékeléséről szóló beszámolóját. Ezután a Számviteli Bizottság beszámolója következett az egyesület 2009. évi költségvetéséről, valamint 2010. évi költségvetés-tervezetéről, melyet a közgyűlés szintén elfogadott. Ezt követően a közgyűlés megtárgyalta és kis módosítással elfogadta a Honvéd Zrínyi SE új Alapszabályát. Utolsó napirendi pontként került sor a jutalmazásokra.

  Szakosztályunkból két fő részesült elismerésben. 2009. évi munkájáért és az All Kyokushin Karate Word Tournamenten nyújtott teljesítményéért oklevelet vehetett át sempai Domszky Tamás 1. dan és Kazár Natália 2. kyu, akiknek gratulálunk az elismerésekhez!
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg