Kiskunfélegyházán edzőtáboroztunk

OSU.HU, Jul 19, 2009.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A Genshitsu Shibu nyári edzőtábora Kiskunfélegyházán került megrendezésre, 2009. július 17-19. között a shibu klubjai, a Hirotori Dojo, a Veresegyházi Dojo és a Zrínyi Dojo tagjai, mintegy negyven fő részvételével. A délelőtti és délutáni edzések oktató, gyakorló edzések voltak, melyeken a nemzetközi edzőtáborban megismert, kyokushin-kan technikai irányvonal mentén tanultuk és gyakoroltuk az alaptechnikákat és kombinációkat, illetve a katákat. A reggeli edzések továbbra is a hagyományos futó-erőnléti edzések voltak, melyek során "futtában" ismerkedtünk Kiskunfélegyházával. A tábor jó hangulatát a kellemes közös vacsorák és az esti termál-strandos fürdőzések emelték.

  A vasárnap délutáni övvizsgán 19 fő állt fel vizsgázni. A Honvéd Zrínyi SE tagjai közül sikeres vizsgát tett 3. kyu-ra Hutter Tamás, 4. kyu-ra Óvári Máté, 8. kyu-ra Nagy Enikő és Nagy Bence, 9. kyu-ra Holló Viktória, Cseri Gréta és Kővári Ákos, 10. kyu-ra Dálnoki Tamás, Boda Pál, Ulicza Dávid, Fóti Bernadett és Hegedűs Dénes. Gratulálunk a sikeres vizsgához!

  Nyári edzőtábor Kiskunfélegyháza 2009.jpg
   

  Csatolt fájlok:

  #1 OSU.HU, Jul 19, 2009
  Utolsó frissítés dátuma: May 12, 2020

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg