IX. Súlycsoport Nélküli Magyar Bajnokság

OSU.HU, Oct 9, 2004.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Pilismaróton került megrendezésre 2004. október 9-én a IX. Súlycsoport Nélküli Magyar Bajnokság (felnőtt női "A", férfi "A", "B", "C" kategória) és Kata Magyar Bajnokság (felnőtt férfi, női).

  Versenyzőnk:
  • Karsai Sándor 9. kyu (felnőtt C kategória) III. helyezett
  A "C" kategóriába hét versenyző nevezett, akik egyenes kieséses rendszerben küzdöttek meg egymással. Karsai Sándor első versenyén bemérkőzőként került a négy közé. A küzdőidő első felében aktívan, határozottan küzdött, de a második felére kissé elfáradt. Ennek ellenére fölényét így is megőrizte. A tiszta küzdőidőben értékelhető találatot egyik versenyző sem tudott elérni, de Sándor volt az aktívabb, így ő jutott a négy közé. A döntőbe jutásért vívott küzdelemben sajnos Sándor már hamarabb fáradt, és bár szépen elmozgott, támadott, de ellenfelének sikerült wazaarit szereznie, így a versenyzőnk nem jutott be a döntőbe. Egy nyert küzdelemmel Sándor a harmadik helyen bronzérmet szerzett.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg