Ismét indulnak a kyokushin edzések a Zrínyin!

OSU.HU, Aug 27, 2021.

Téma:
zárt
 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A Covid-19 járvány miatti 2020. és 2021. évi zárások után 2021. szeptember 06-ától, hétfőtől ismét indulnak a kyokushin karate edzések a Zrínyin (Hungária körút - Hős utca sarok).

  Az edzéseket sensei Farkas Tímea 4. dan tartja.
  Az edzések a szokott helyünkön, a III. tornateremben, változatlan időpontokban, hétfőn és szerdán 18.00-19.30 között lesznek, a pénteki időpontot elengedtük.

  A Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campus változatlanul honvédségi laktanyaként működik, ezért csak az adatok előzetes leadásával, beléptetéssel lehet az edzéseket látogatni.

  A beléptető lista frissítéséhez kérem, legkésőbb 2021. szeptember 01-ig, szerdáig sensei Farkas Tímeánál

  - a régi tagok jelezzék ismételt edzési szándékukat privát üzenetben, sms-ben, e-mailban (személyi igazolvány szám, parkolási szándék esetén gépkocsi forgalmi rendszám, típus és mobil telefonszám megadásával);

  - új érdeklődők, edzeni vágyók belépési, edzési szándékukat a beléptetés engedélyezéséhez adataikkal (név, születési hely, év, hónap, nap, édesanyja lánykori neve, személyi igazolvány szám, parkolási szándék esetén gépkocsi forgalmi rendszáma, típusa és mobil telefonszám) a 20/385-6820 mobil számon sms-ben, vagy a farkasmi@freestart.hu e-mail címen (az adatok pontossága érdekében mindenképpen írásos üzenetben). Hiányos adatokkal a beléptetést nem engedélyezik!

  FONTOS! Csak azok kerülnek fel a beléptető listára, akik konkrétan jelzik edzési szándékukat, mivel a belépés egyben tagdíj fizetési kötelezettséggel is jár!

  Szeretettel várunk minden régi és új edzeni vágyó tagot 10 éves kortól!

  Osu!
  sensei Farkas Tímea 4. dan

  HZSE Kyokushin 2021.jpg
   
Címkék:
Téma:
zárt

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg

 • Facebook