International Hungarian Open 2018.

OSU.HU, Oct 7, 2018.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  Osu!

  A Hungarian Open nemzetközi nyílt kyokushin bajnokságon 9 ország közel 140 versenyzője nevezett junior, felnőtt, senior, masters és legends kumite kategórákban, valamint felnőtt kata kategóriában.

  A Honvéd Zrínyi SE-t kettő versenyző képviselte 3 kategóriában.
  Miklos Zsogon 2. kyu (férfi legends -80 kg) III. helyezett;
  Bettina Gróz 2. kyu (női "A" -55 kg) III. helyezett;
  Bettina Gróz 2. kyu (női "A" kata) V-VIII. helyezett.

  Miklos Zsogon kategóriájában hárman indultak, Mikinek sajnos nem sikerült győzelmet elérnie, de így is felállhatott a dobogó harmadik fokára.

  International Hungarian Open 2018. 001.jpg

  Bettina Gróz kata kategóriájában 12 fő nevezett, Betti az első, kötelező körben a Gekisai Sho katát kapta, amelyre kapott pontszámával továbbjutott a nyolc közé. A második fordulóban a Seipai szabadon választott katát mutatta be, sajnos az erre kapott pontszámával már nem sikerült a legjobb négy közé jutni. Betti katában az V-VIII. helyen végzett.

  Bettina Gróz kumite kategóriájában 4 fő indult, körmérkőzésben küzdöttek a helyezésekért. Betti első küzdelmét nem sikerült megnyernie. Második küzdelmében azonban nagyon összeszedte magát, és ugyan döntetlen lett, de Betti egy zászlót kapott a többi bíró döntetlen ítélete mellett. A hosszabbításban Betti továbbra sem bírt ellenfelével, de harcos küzdeni akarása megint döntetlent ért. A mérlegelés nem hozta az előírt súlykülönbséget, így még egy hosszabbítás következett. Betti itt már nem hagyott kétséget a bírókban, és egyhangú döntéssel nyert. A hosszú küzdelem sajnos sok energiáját kivette, így utolsó küzdelmében lengyel ellenfele győzött. Betti egy nyert küzdelemmel megérdemelten állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

  International Hungarian Open 2018. 002.jpg

  Gratulálunk az eredményekhez, és köszönjük versenyzőinknek, hogy vállalták a megmérettetést!
  SZÉP VOLT ZRÍNYI!!

  International Hungarian Open 2018. 003.jpg
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg