III. Nyuszi Kupa

OSU.HU, Apr 15, 2006.

  1. OSU.HU

    OSU.HU Genshitsu Shibu

    2006. április 15., Budapest: III. Nyuszi Kupa Gyermek, Serülő, Ifjúsági, Junior és Felnőtt meghívásos területi utánpótlás verseny.

    Versenyzőink:

    • Domszky Tamás 2. kyu (ifjúsági, nehézsúly) I. helyezett
    • Rozgonyi Attila 9. kyu (gyermek I., középsúly) III. helyezett
    • Ott Olivér 10. kyu (gyermek I., könnyűsúly ) II. helyezett
    • Budai Attila 10. kyu (ifjúsági, nehézsúly) III. helyezett
    • Horváth Olivér 0. kyu (serdülő, könnyűsúly) III. helyezett
    • Horváth Richárd 10. kyu (junior, könnyűsúly) III. helyezett
    Domszky Tamás kategóriájában hárman voltak, köztük másik ifjúsági indulónk, Budai Attila is, így körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a versenyzők. Tamás mindkét küzdelmét jodan mawashi geri-re kapott wazaari-val nyerte meg úgy, hogy mindkét ellenfele jóval termetesebb volt nála. Tamás veretlenül lett első helyezett és aranyérmes.

    Ott Olivér első versenyén indult, ahol kategóriájában négy versenyző volt, így ők is körmérkőzéses rendszerben küzdöttek. Olivér az első és második küzdelmét is jodan mawashi geri-re kapott wazaari-val nyerte meg. Az utolsó küzdelemben azonban ellenfele meglepte őt, és ippon-nal győzőtt. Olivér első versenyén így szép teljesítménnyel második helyezett lett és ezüstérmet szerzett.

    Budai Attila szintén első versenyén indult, ahol mindkét ellenfele magasabb övfokozatú volt, így Attilának nem volt könnyű dolga. Első ellenfele egy citromsárga öves, még Attilánál is termetesebb versenyző volt, akivel szemben Attila a tiszta küzdőidőben jól védekezett, így találat nem volt. A hosszabbítás után a bírók már Attila ellenfelét hozták ki győztesnek, de találat itt sem született. Második ellenfele Domszky Tamás volt, aki szintén nyert Attilával szemben. Attila első versenyén így erős küzdelmekben, kemény helytállással lett harmadik helyezett és bronzérmes.

    Rozgonyi Attila is első versenyén vett részt, az ő kategóriájában is négyen indultak, így itt is körmérkőzés volt. Sajnos Attila egyik küzdelmét sem tudta megnyerni, de helytállásával így is megosztott harmadik helyezett lett és bronzérmet szerzett.

    Horváth Olivér szintén első versenyén indult, ahol kategóriájában hárman neveztek, így náluk is körmérkőzés volt. Olivér sajnos nem tudott küzdelmet nyerni, de ezzel is harmadik helyezett lett bronzérmet szerezve.

    Horváth Richárd kategóriájában hárman indultak, így itt is körmérkőzéses rendszerben küzdöttek a versenyzők. Sajnos Richárdnak sem sikerült küzdelemben nyernie, de így is harmadik helyezett lett és bronzérmet szerzett.
     
Címkék:

  • Folyamatos tagfelvétel!

    Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

     

    Kyo/defendo/kick-box.jpg