Ifjúsági és Junior WTKA Világbajnokság

OSU.HU, Oct 31, 2010.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2010. október 27-31., Marina di Carrara (Olaszország): Súlycsoportos Serdülő, Ifjúsági és Junior WTKA Világbajnokság karate világszervezetek többszáz versenyzőjének részvételével.
  Indulók:

  Hutter Tamás 3.kyu (junior, -65 kg) II. helyezett
  Püski Péter
  6.kyu (ifjúsági, -70 kg) II. helyezett

  Az MTKKSZ serdülő, ifjúsági és junior csapatának eredménye összesen 11 arany-, 8 ezüst- és 1 bronzérem!
  2010. október 27. és 31. között szervezte meg a WTKA a küzdősportok fesztiválját az olaszországi Marina di Carrara-ban. Erre a viadalra szervezetünk 22 versenyzője utazott ki, hogy a Sai-Do karate versenyben elnyerjék a viadal elsőségét. A versenyzők közel egy esztendeje készültek erre a megmérettetésre. Szervezetünk vezetői 15 érmet vártak a csapattól, amiből torna végére 20 érem lett. A magyar kyokushin csapat messze menőkig teljesítette vezetőink elvárásait.

  Sai-Do karate rendszerben közel 100 versenyző nevezett különböző korcsoportokban és súlycsoportokban. Az első viadalok után a dél-afrikaiak, a svájciak és az olaszok, valamint a horvátok és a németek is visszaléptek a küzdelmektől, mert látták a magyarok győzni akarását, és a versenyzők felkészültségét, és nem kívántak csúnya vereségben részesülni.

  A magyarok állták a sarat és sorra győzedelmeskedtek. A visszalépett csapatok edzői is végignézték a magyar küzdelmeket, és elismeréssel szóltak a nálunk folyó kyo-s munkáról. Bevallásuk szerint versenyzőik az ilyen fajta küzdelmekre nem voltak felkészülve, így nem kockáztatták a sérüléseket. Eredmények:

  I. helyezett (világbajnok, aranyérmes): Lantos Lehel, Rapi Balázs, Bagi Alexandra, Kurucsai Róbert, Kurucsai Ágnes és Gojdár Kamilla (szentesi Oyama Dojo) Láng Lilla, Láng Zsolt, Homonai Tamás és Bede Annamária (RTK Dojo), Georgiades Zoltán.

  II. helyezett (ezüstérmes): Simonovics Erika és Szőke Soma (szentesi Oyama Dojo) Kotuly Zoltán és Szabó Bettina (RTK), Püski Péter és Hutter Tamás (Honvéd Zrínyi SE), Percze Lajos és Karai Péter.

  III. helyezett (bronzérmes): Győri Martin. Ezzel a teljesítménnyel a magyar csapat a legeredményesebb volt a Sei-Do karate versenyben. Valamennyiüknek szívből gratulálunk a kimagasló eredményekhez!

  2010 Ifjúsági és Junior WTKA Világbajnokság.jpg
   
  #1 OSU.HU, Oct 31, 2010
  Utolsó frissítés dátuma: May 11, 2020
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg