I. IRM Karate Bajnokság

OSU.HU, Feb 25, 2010.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2010. február 25., Budapest: I. IRM Pontszerző WKF és Full-contact Karate Bajnokság az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumhoz tartozó szervek hivatásos, köztisztviselői és közalkalmazotti állománya részére. A verseny célja a 2010. évi IRM bajnoki címek eldöntése, versenyzési lehetőség biztosítása és a kiképzéshez kapcsolódó küzdősportokban versenyző állomány mozgósítása. A verseny WKF kata és kumite, valamint full-contact (kick-boksz low-kick) kumite számokban került kiírásra felnőtt és veterán (40 év feletti senior) női, férfi kategóriákban. A kumite versenyszámok súlycsoportonként kerültek lebonyolításra.
  Induló:

  Farkas Tímea 2. dan (veterán [senior] női kata) I. helyezett

  Tímea a Sushi-ho katát mutatta be, melyre kapott magas pontszámával az első helyen végzett. Az aranyérem mellé ezzel megszerezte a "rendészeti szervek veterán (senior) női kata bajnoka 2010. évben" kitüntető címet is.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg