Honvéd Zrínyi SE éves közgyűlése

OSU.HU, Mar 17, 2005.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A Honvéd Zrínyi SE éves közgyűlése 2005. március 17-én került megrendezésre. Bakó László elnök úr megtartotta beszámolóját az egyesület 2004. évi tevékenységéről és ismertette a 2004. évi költségvetési elszámolást. A beszámolót és a költségvetési elszámolást a küldöttgyűlés egyhangúlag elfogadta.

  Az elnökség több jutalmat is átadott. Az egyesület elnöksége a Tradicionális Kyokushin Karate Szakosztály 2004. évi működése, valamint az elért kiemelkedő versenyeredmények alapján a "Honvéd Zrínyi SE kiváló szakosztálya 2004." kitüntető címet adományozta szakosztályunknak. Kimagasló versenyeredményei alapján a "Honvéd Zrínyi SE legeredményesebb serdülő versenyzője 2004." kitüntető címet, oklevelet és a HZSE kupáját kapta Domszky Tamás 3. kyu és Takács Bence 7. kyu. Kiváló sportteljesítményéért oklevél elismerésben részesült még Hutter Tamás 6. kyu és Gyuri Pál 7. kyu versenyző is.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg