ERRO 96 Kupa

OSU.HU, Mar 15, 2005.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  2005. március 15-én Balassagyarmat városában került megrendezésre a ERRO 96 Kupa egyéni gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, férfi, női, valamint családi és csapat Kyokushin Karate Kata Magyar Bajnokság.

  Versenyzőink:

  • Domszky Tamás 3. kyu (egyéni ifjúsági)I. helyezett
  • Litauszki Zoltán 3. kyu (egyéni ifjúsági)III. helyezett
  Tamás és Zoltán is egyéni ifjúsági kategóriában indult, ahol összesen négyen neveztek. Az első fordulóban a kötelező kata bemutatása volt, melyet a vezető bíró húzott az előre megadott katák közül, itt Tamásnak a Tsuki No-t, Zoltánnak a Saifa-t kellett bemutatnia. Már az első fordulóban kialakult a sorrend, a legmagasabb pontszámot Tamás kapta, Zoltán versenyben volt a második helyért. A második fordulóban a választott katát kellett bemutatniuk a versenyzőknek, Tamás itt a Yantsu-t mutatta be és Zoltánnak is ez volt a választott katája. Tamás újból a legmagasabb pontszámot kapta, ezzel megőrizte vezetését, és az első helyen végzett, aranyérmet szerezve. Zoltán is jó pontszámot kapott, de az első forduló után szintén második helyen álló versenyző itt javítani tudott, így Zoltán végül a harmadik helyen végzett és bronzérmet szerzett. Mindkét versenyzőnk rövid, de kemény felkészülés után tudott dobogós helyezést szerezni, ami további jó eredmények elérésének lehetőségét hordozza magában.
   
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg