Baja, Felnőtt Európa Kupa

OSU.HU, May 11, 2002.

 1. OSU.HU

  OSU.HU Genshitsu Shibu

  A 2002.05.11-én Baján megrendezésre kerülő Felnőtt Európa Kupán a szakosztályunk egyik tagja, Baksi Melinda 2. kyu is képviselte a magyar szineket, aki a 2001. évi Felnőtt Férfi-női Súlycsoportos Kyokushin Karate Magyar Bajnokságon (2001. 04. 07.) -65 kg-os súlycsoportban megszerezte a Magyar Bajnoknak járó arany érmet és a Legharcosabb női versenyzőnek járó különdíjat is.

  Adminisztrációs hibából eredően csak a Felnőtt Európa Kupa előtt pár nappal derült ki, hogy Baksi Melindának a -65 kg-os súlycsoportban kell képvislenie a magyar szineket. Sajnos a rövid idő alatt történt "fogyás" -, amely jelentős folyadékvesztéssel járt - nagyon megviselte Baksi sempait, de ennek ellenére az első küzdelmét megnyerte a kemény ellenfélnek számító ukrán versenyzővel szemben, míg a legjobb négy közé jutást jelentő mérkőzést egy norvég küzdőféllel szemben hosszabbítás után elveszítette.
   
  #1 OSU.HU, May 11, 2002
  Utolsó frissítés dátuma: Jun 12, 2020
Címkék:

 • Folyamatos tagfelvétel!

  Gyerek - felnőtt, haladó - kezdő Kyokushin Karate edzés, Kick-box oktatás és Defendo önvédelmi képzés – Reális önvédelem. Budapest X., XIII. és XVIII. kerületeiben. Edzőtábor, verseny, privát tréning.

   

  Kyo/defendo/kick-box.jpg